Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ден на отворените врати и Ден на специалностите

април 25, 2023

  • Ден на студентско самоуправление – 9:30 часа, Конферентна зала
  • Ден на отворените врати – 11:00 часа, зала „Тодор Каблешков“
  • Ден на специалностите – 11:30 часа, зала „Юбилейна“

На 25 април 2023г. от 11:0о до 14:о0 часа ще се проведе традиционният за ВТУ „Т. Каблешков“ Ден на отворените врати. Университетът ни ще посрещне десетки ученици от  професионални гимназии и средни училища от София и страната, които ще се запознаят с материалната и учебна база, както и с условията за кандидатстване, възможностите за обучение и перспективите за последваща реализация, които предлага ВТУ.

По-късно същия ден ще се проведе и друго събитие, свързано с кариерното ориентиране на студентите – Ден на специалностите. Трите факултета, с помощта на Кариерния център, ще организират среща на възпитаниците си с техни потенциални работодатели – компании от сектора. На срещите студентите ще разберат къде и на какви работни позиции могат да се реализират, както и какви знания и умения ще са им необходими за това. Гостите от фирмите ще представят дейността на своите компании и специфичните изисквания, които имат към служителите и новопостъпващите млади специалисти.

Денят ще бъде съпроводен и от друго емблематично за университета ни събитие – Деня на студентско самоуправление, чиято цел е запознаване на студентите с работата на административния апарат за осъществяване на учебната и научноизследователската дейност на университета.

 

Details

Date:
април 25, 2023
Event Category:

Organizer

ВТУ „Тодор Каблешков“

Venue

Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“
ул. "Гео Милев" 158
София, 1574 България
+ Google Map
Phone:
+35929709211
View Venue Website