Зарежда Събития

« Всички Събития

Ден на отворените врати и Ден на специалностите

април 25

  • Ден на отворените врати
  • Ден на специалностите
  • Ден на студентското самоуправление

На 25 април 2023г. ще се проведе традиционният за ВТУ „Т. Каблешков“ Ден на отворените врати. Университетът ни ще посрещне десетки ученици от  професионални гимназии и средни училища от София и страната, които ще се запознаят с материалната и учебна база, както и с условията за кандидатстване, възможностите за обучение и перспективите за последваща реализация, които предлага ВТУ.

По-късно същия ден ще се проведе и друго събитие, свързано с кариерното ориентиране на студентите – Ден на специалностите. Трите факултета, с помощта на Кариерния център, ще организират среща на възпитаниците си с техни потенциални работодатели – компании от сектора. На срещите студентите ще разберат къде и на какви работни позиции могат да се реализират, както и какви знания и умения ще са им необходими за това. Гостите от фирмите ще представят дейността на своите компании и специфичните изисквания, които имат към служителите и новопостъпващите млади специалисти.

Денят ще бъде съпроводен и от друго емблематично за университета ни събитие – Деня на студентско самоуправление, чиято цел е запознаване на студентите с работата на административния апарат за осъществяване на учебната и научноизследователската дейност на университета.

Детайли

Дата:
април 25
Категория за Събитие:

Организатор

ВТУ „Тодор Каблешков“

Място

Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“
ул. "Гео Милев" 158
София, 1574 България
+ Google Map
Телефон:
+35929709211
View Място Website