Селекция на студенти и докторанти за мобилност по програма „Еразъм +“

Еразъм офисът на Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“ обявява ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНА СЕЛЕКЦИЯ НА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ – кандидати за реализиране на смесена мобилност с краткосрочна физическа мобилност по програма „Еразъм+“ за академичната 2023-2024 година.

.

Срок за подаване на заявленията за участие в процедурата – 26.01.2024 г. в „Деловодство”.

.

Заявленията са по образец и могат да бъдат намерени на страницата на Еразъм офиса на ВТУ „Т. Каблешков”.

Подробна информация относно възможностите и изискванията за участие може да бъде получена от факултетните или институционалния координатори на програма Еразъм+.

Въз основа на покана от Вилнюския колеж по технологии и дизайн, гр. Вилнюс,Литва  /Vilnius College of Technologies and Design,  Vilnius,  Lithuania/ за участие в проект за смесена мобилност с краткосрочна физическа мобилност в комбинация със задължителен виртуален компонент през летен семестър 2024 година на тема: „Зелен бизнес“, обявяваме селекция за студенти/ бакалаври, магистри и докторанти/. 

Виртуалният компонент на проекта е планиран между 6 февруари и 19 април (една среща седмично всеки вторник ), а физическата мобилност до Литва и окончателната оценка ще се проведат през април, от 22-ри до 26-ти.