Студентите от Студентски съвет на обучение за лидерски умения към президентския клуб

  • image
  • image

По инициатива на ректора на ВТУ „Т. Каблешков“ проф. д-р инж. икон. Даниела Тодорова представители на новоизбрания Студентския съвет на училището посетиха обучение по лидерски умения, организирано от Президентски клуб България.

Мероприятието бе подарък за младите колеги от името на академичното ръководство по случай наближаващия Студентски празник с пожелание за успешен старт на новото ръководство на Студентски съвет и с увереност за бъдещата ползотворна дейност на новоизбраните членове. На обучението присъстваха Максим Ротаев, Алекс Велков, Димитър Стоянов, Моника Кърстевска, Даниил Малаков, Наум Тасев, Светлана Печева, Симона Траяновска.

Темата на семинара бе “За работещия училищен бранд! – Конкурентни предимства на ВТУ“, като студентите работиха в три модула:

  1. Идентифициране на важни за студентите аспекти от живота на университета;
  2. Идеи и предложения за повишаване конкурентоспособността на университета;
  3. За работата на Студентския съвет.

По думите на обучителите нашите колеги са работили много отговорно и с голям ентусиазъм. Всички те получиха сертификати за участието си, като подобни инициативи са предвидени не само за студентите, а и за младите преподаватели на ВТУ.


Снимки