Среща с представители на НПСС

  • image
  • image
  • image
  • image

На 23 юни 2020г. се проведе среща на академичното ръководство на ВТУ “Тодор Каблешков” с представители на Националното представителство на студентските съвети в България. Гости бяха Даниел Парушев, Председател на НПСС, и Лора Крашевска, член на Изпълнителния съвет.

Младите хора споделиха своята амбиция да работят активно в посока защитаване на интересите на студентите в родните висши училища и да популяризират дейността на своята организация.

От своя страна ректорът на ВТУ проф. д-р Даниела Тодорова и двамата заместник ректори проф. д-р Николай Георгиев и проф. дтн Петър Колев представиха възможностите за обучение в нашия университет, успехите по отношение на дистанционната форма на обучение в последните месеци, предизвикателствата в кандидатстудентската кампания. Бяха обсъдени въпроси за програма Еразъм, практическите стажове, професионалната реализация на випускниците, състоянието на студентските общежития и материално-техническата база на ВТУ и т.н.

След срещата гостите разгледаха част от кампуса на училището и останаха очаровани от добре поддържаната база и осигурените за нашите студенти отлични условия за обучение.

Снимки