Дипломиране на Випуск`2021 ОКС “Бакалавър”

На 7 октомври 2021 г. се проведе тържествената церемония по случай дипломирането на Випуск‘ 2021 ОКС „Бакалавър“. Тази година своите дипломи получиха 126 випускници от трите факултета на нашето училище. Първенците на факултетите и на специалностите, завършили обучението си с най-висок успех, имаха честта да получат дипломите си лично от ректора проф. д-р инж.-икон. Даниела Тодорова. Като награда за положените усилия им бяха подарени и специално изработени почетни статуетки „Отличник на ВТУ“.

В обръщението си ректорът проф. д-р инж.-икон. Даниела Тодорова се обърна към абсолвентите с думите: „Днес вие получавате диплома от транспортен университет с доказан престиж, гарант за вашата успешна реализация. Бъдете горди с неговата почти едновековна история, отстоявайте авторитета му и достойното му място в националната образователна палитра. Където и да ви отведе съдбата, каквато и позиция да заемете, не забравяйте къде сте получили своето висше образование и винаги бъдете достойни випускници на своята Алма Матер.“

Благодарствено слово от името на завършващите произнесе първенецът на випуска Милуш Милушев, който е и първенец на факултет „Транспортен мениджмънт“ и на специалност „Технология и управление на транспорта“.

По стара академична традиция в края на тържеството абсолвентите хвърлиха шапките си високо нагоре, накъдето са устремени техните мечти и надежди.

На добър час, скъпи колеги!

Снимки